Διασφάλιση ποιότητας & περιβάλλον

Στον διαρκή αγώνα της να κερδίσει την εμπιστοσύνη και ευχαρίστηση των απαιτήσεων των πελατών της,  η Pernod Ricard Hellas χρησιμοποιεί ως πρωταρχική της πολιτική, τους στόχους της να προσφέρει πάντα προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Πάντα με σεβασμό στην ασφάλεια στο εργασιακό χώρο, στην προστασία του περιβάλλοντος, τις αρχές της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και πάντα σε συμφωνία με τους διεθνείς νόμους και κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σε μια εποχή που το κλίμα του πλανήτη βρίσκεται σε συνεχή αλλαγή, και οι φυσικοί πόροι μειώνονται δραματικά, οι περιβαλλοντικές δράσεις γίνονται όλο και πιο σημαντικές. Η Pernod Ricard Hellas δίνει μεγάλη έμφαση στις μεθοδολογίες για οικολογικά design για τα προϊόντα της όπως και σε τεχνικές φιλικές στο περιβάλλον που απαιτούν λιγότερους φυσικούς πόρους και μπορούν να μειώσουν την κατανάλωση ενέργειας  και νερού σε όλα τα στάδια της παραγωγής. Γι αυτό το λόγο όλες οι συσκευασίες των προϊόντων είναι πλήρως ανακυκλώσιμες.

Η ανακύκλωση είναι μεγάλης σημασίας επειδή μειώνει σημαντικά τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, την ποσότητα των συνολικών σκουπιδιών και την κατανάλωση ενέργειας. Η Pernod Ricard μετράει κάθε χρόνο το ανθρακικό της αποτύπωμα απο όλες της δραστηριότητές της, με σκοπό να θέσει στόχους για περαιτέρω βελτίωση. Σαν αποτέλεσμα, μπορεί να ελπίζει για ένα πιο καθαρό μέλλον για τις επόμενες γενιές.

Η έμφαση στην ποιότητα ξεκινάει με την προσεχτική επιλογή των προμηθευτών των πρώτων υλών. Αυστηροί έλεγχοι λαμβάνουν χώρα σε κάθε στάδιο της παραγωγής, απ' την λήψη των πρώτων υλών μέχρι και την διανομή του τελικού προϊόντος, για να εξασφαλίσουμε την κορυφαία ποιότητα.

Η Pernod Ricard Hellas έχει εγκαταστήσει και πιστοποιήσει τα παρακάτω διεθνή διοικητικά standards, που αναφέρονται στην ποιότητα, ασφάλεια και στο περιβάλλον.

  • ISO 22000: 2005 για την υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων
  • ISO 9001: 2015 για την ποιότητα των παρερχομένων υπηρεσιών σε όλα τα επίπεδα της εταιρείας
  • ISO 14001: 2015 για την περιβαλλοντική διαχείριση
  • OHSAS 18001: 2007 για την υγιεινή και ασφάλεια σε όλους τους χώρους εργασίας

Στο πλαίσιο των παραπάνω συστημάτων πιστοποίησης, η εταιρεία συνεχίζει να επενδύει στο τομέα της ποιότητας και περιβαλλοντικής διαχείρισης δημιουργώντας σύγχρονες μεθοδολογίες παραγωγής και γραμμές εμφιάλωσης, ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο ποιοτικού ελέγχου, συστήματα για την μείωση κατανάλωσης νερού και ενέργειας, όπως και συστήματα για την πλήρη ανακύκλωση απορριμμάτων.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί Cookies

Με την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα, αποδέχεστε την χρήση Cookies περισσότερα

Αποδέχομαι