Havana Club Unión

Το Havana Club Unión, είναι το πρώτο κουβανέζικο ρούμι που δημιουργήθηκε ειδικά για να ταιριάζει με την όμορφη και γεμάτη γεύση ενός εκλεκτού κουβανέζικου πούρου.

Πρόκειται για μια συνεργασία μεταξύ του Maestro Ronero Asbel Morales και του Master Habano και sommelier πούρων, Fernando Fernández Milian. Δημιουργήθηκε μέσα από προσεκτικά επιλεγμένες βάσεις ρουμιού, που ωριμάζουν με τη φυσική και ολοκληρωμένη διαδικασία της παλαίωσης σε βαρέλια, επιλεγμένα ένα προς ένα από τον Maestro Ronero Άσμπελ Μοράλες, για να ταιριάζει απόλυτα με τα πούρα Cohiba.

«Το Havana Club Unión και τα πούρα Cohiba αντιπροσωπεύουν τις ιδιαίτερες πτυχές του ίδιου εδάφους και της αυθεντικής κουβανέζικης παράδοσης. Η κοινή τους προέλευση και η πλούσια κληρονομιά τους, τα καθιστούν πλέον κατάλληλα για να συνδυαστούν. Ήταν τιμή μου να συνεργαστώ με τον Sommelier πούρων Fernando Fernández για να δημιουργήσω αυτό το υψηλού κύρους ρούμι, το οποίο αναδεικνύει νότες γλυκιάς βανίλιας, σοκολάτα και γεύσεις από αποξηραμένα φρούτα». Asbel Morales, Maestro Ronero

www.havana-club.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί Cookies

Με την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα, αποδέχεστε την χρήση Cookies περισσότερα

Αποδέχομαι